Herfst. Vroeg donker. Koud buiten. Binnen gordijnen dicht, sfeerlicht aan. Warm. Weg met het fris, ijsthee, bier. Nu is het tijd voor warme drankjes. Koffie, cappuccino, winterthee of speculaasthee. En...natuurlijk de onvervalste warme chocolade. Al dan niet met slagroom. Beetje kaneel. Dit is een makkelijke variant. Gewoon warme meld, twee flinke theelepels van dit spul er in, roeren, klaar. Ik houd dan Engelse theelepels aan in een mok, dat zijn dessertlepels bij ons. Heerlijk! Te koop bij de wereldwinkel.
Ghanese boeren telen de cacaobonen onder de schaduw van het tropisch regenwoud. Dan drogen en verder verwerken en voor je het weet staat ie in de wereldwinkel. Dat betekent dat de boeren en anderen eerlijk betaald krijgen. Ook nog 's mooi verpakt met duidelijke gebruiksaanwijziging.
Laat de wind maar waaien. De winter komen. We zijn er klaar voor! Lekker...:) Dus benen omhoog, genieten en ontspannen.
Hey, weer iets nieuws geleerd. Lijkt me wel heel erg lekker!!
BeantwoordenVerwijderen